Slovenija
| Aktualno | Članki | Fotogalerija | Zemljevid strani | Povezave |
Aktualno

Srečanje na Gori

Polhov Gradec, 1.6.2015

Pesem združuje ljudi. Misel, ki velja še danes. To dokazuje tudi vsakoletno srečanje pevcev na Polhograjski gori. Pevski praznik, ki ga letos premierno organizira Turistično društvo Polhov Gradec, se bo zgodil že 21. po vrsti. Toplo vas vabimo na 21. Srečanje na Gori, ki bo 7. Junija na znani lokaciji.

Pevci se dobimo na Gori ob 11. uri, prireditev pa se bo začela ob 12. uri. Za vse tiste, ki se na Polhograjsko goro odpravljate prvič – z AP v Polhovem Gradcu se z zmernim korakom vrh osvoji v 1 uri in 15 min. Za tiste, ki vam je gora previsok cilj, pa bo organiziran prevoz  z AP v Polhovem Gradcu. Za veselo razpoloženje, prijetno druženje, pevsko malico in tekočo osvežitev bo poskrbljeno!Pustovanje 2015

Vabljeni na VELIKO PUSTOVANJE, ki bo v soboto, 14.2.2015 v Kulturnem domu Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu.

Program:
17.00  Igra za otroke: "Anton zna čarati" in pustna zabava za otroke

20.00 Valentinov ples v maskah z ansamblom Grajski kvintet

 

 

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Se vidimo v maskah!Koncert vokalne zasedbe Svetlice

Turistično društvo Polhov Gradec vas vabi na koncert ženske Vokalne skupine SVETLICE, ki bo v nedeljo 1. februarja ob 18h v cerkvi Svetega Petra v Dvoru pri Polhovem Gradcu.

 


Na predvečer svečnice vam bo dvanajst pevk, skupaj s spremljajočimi instrumentalisti, predstavilo božično zgodbo z naslovom »Spet zasije«. Z njihovim prvim koncertom vam želijo  podeliti delček topline in svetlobe, da skupaj z vami zazvenijo besede »Spet zasije in zapoje. In srce je polno upanja, saj ljubezen znova se rodi. Ljubezen še živi.«. Vabljeni.